Undercover – borstvoedingsdoek

Deze borstvoedingsdoek van Udder Covers kwam ik tegen op het internet. Ik was op zoek naar iets dat me zou kunnen helpen discreet te voeden in het openbaar. Natuurlijk kan dat ook gewoon door een sjaal handig om te knopen of met een deken alles toe te dekken, maar op de een of andere manier was ik altijd aan het stuntelen daarmee. En ik kon niet goed zien hoe het met Noah ging tijdens het voeden.

De borstvoedingsdoek ofwel het voedingsschort (I know, het klinkt niet echt sexy) van Uddercover vond ik daarom echt een uitkomst. Een vriendin van me had hem al en toen ik in het echt zag hoe handig het was, had ik die €29,95,- euro er zeker voor over. Er zit een soort buigbare ring in de doek, waardoor er voor jou kijkruimte ontstaat als je de doek om hebt. Zo kan je goed zien of je kindje nog lekker aan het drinken is of even wat aanmoediging nodig heeft.

Vooral op vakantie was het een uitkomst. In het vliegtuig kon ik Noah aanleggen onder de doek tijden het opstijgen. Door de borstvoeding had hij totaal geen last van zijn oren. Hij viel zelfs lekker in slaap onder de doek. Wij gingen in Frankrijk ook gewoon uit eten of ergens koffie drinken. En Noah kon hapje mee eten op het terras wanneer hij daar zin in had. Geen gestress om op tijd weer terug in je hotel of appartement te zijn.

Toegegeven, als Noah onrustig was of als het erg warm was soms tijdens de vakantie bijvoorbeeld, was de borstvoedingsdoek iets minder handig in gebruik. Maar het voeden lukte altijd ermee, dus het is zeker een goed item voor in je verzorgingstas! Bij mij zit 'ie er in ieder geval standaard in tussen de luiers.

Ben je misschien ook benieuwd naar tips om van je bekkenklachten af te komen of hoe je je met je laatste melk een borstvoedingsketting kan maken? Lees dan vooral verder op mijn blog, je vindt het er allemaal. 🙂

No Comments Yet.

Leave a comment

CommentLuv badge