Wishbone smart thermometer winactie!

wishbone smart thermometer winactie temperatuur contactloos opmeten opnemen

Afgelopen week was Noah ziek en niet zo’n klein beetje ook. Hij had echt een flink griepvirus te pakken. Normaal ben ik niet zo gauw bezorgd als moeder. Maar toen hij al drie dagen zo rond de 40 en soms zelf 41 graden koorts had, was ik er klaar mee. Ik heb meteen de dokterspost gebeld en een afspraak kunnen maken. Gelukkig bleek er niets aanwijsbaar mis met onze boef, wel was hij nog ellendiger van alle hokjes, controles en het wachten. Maar beter neem je toch het zekere voor het onzekere, helemaal als je het niet vertrouwd.

Temperatuur opnemen – the hard way

kind ziekIn ons geval: de koorts was gewoon te lang te hoog. Het eerste wat je doet bij zo’n ziek kleintje, is natuurlijk de temperatuur opnemen om in te schatten hoe ernstig het is. Al zegt trouwens temperatuur niet altijd alles. Het gaat vooral om signalen van je kind. Wilde Noah vrijdag nog wel lekker spelen, op zaterdag en zondag was het een zielig vogeltje. En elke keer weer gillen en piepen als ik zijn temperatuur moest opnemen met zo’n ouderwetse thermometer in zijn bips. Bah. Dat is natuurlijk ook helemaal niet fijn. En dan komt er vaak ook nog zo’n kogel achteraan! Arme Noah!

Temperatuur opnemen – the easy way

En toen.. out of nowhere.. werd ik ineens gemaild door Max van de Wishbone smart thermometer en Noah’s wens kwam uit. A wishbone came through the mailbox! A wish(bone) come true. Hahaha! Vanaf nu nooit meer temperatuur opnemen in zijn bips! wishbone smart thermometer winactie temperatuur contactloos opmeten opnemen  Nee, even zonder dollen, die Wishbone is echt een uitkomst. Je kan de temperatuur van je kleintje contactloos opmeten. Het enige dat je hoeft te doen, is de wishbone in je telefoon pluggen en deze 2 seconden voor het voorhoofd van je kind houden. De wishbone is gekoppeld aan een gratis app, waarmee je de temperatuur van je telefoon afleest èn waarmee je de temperatuur kan bijhouden in een grafiek. Ook kan je van andere objecten de temperatuur opmeten, zoals een flesje melk (handig!) of de temperatuur in je huis. Hij meet de temperatuur zeer nauwkeurig, zoals je op onderstaand filmpje kan zien. Wel is het goed om te weten dat als je met de Wishbone smart thermometer contactloos de temperatuur meet, dat deze temperatuur door de manier van meten 0.3° Celsius tot 0.6° Celsius lager kan zijn dan de orale temperatuur. Hieronder kan je zien hoe accuraat de Wishbone meet.

Bij de Wishbone smart thermometer krijg je een handig zwart tasje met een paar reserve batterijen. Hij is er in drie leuke kleuren. Ik heb de Wishbone getest, en hij meet inderdaad super handig en snel de temperatuur in samenwerking met de app.

Gelukkig is onze boef weer helemaal de oude. En de volgende keer dat hij ziek is, gaan we zeker weten meten met de Wishbone smart thermometer.

Wishbone smart thermometer winactie

De Wishbone smart thermometer is genomineerd voor babyproduct van het jaar 2016. Wil je kans maken op zo’n slimme thermometer? Nooit meer je huilende kleintje lastig vallen met zo’n ouderwetse thermometer waarvoor hij of zij uit de luier moet? En altijd snel en zeker weten of het flesje warm genoeg is? Doe dan mee met deze leuke winactie!

wishbone smart thermometer winactie temperatuur contactloos opmeten opnemen huls zwart tasje wishbone thermometer

Zo doe je mee:

1. Like mijn facebookpagina Mamazing.

2. Laat een berichtje achter op Facebook bij de winactie waarin je laat weten waarom jij graag de thermometer wint.

That’s all! O ja, en je mag natuurlijk altijd een andere mama taggen die hem ook goed kan gebruiken of die je attent wil maken op de handige Wishbone. 🙂

Veel liefs,

Chantal

PS: De winactie loopt tot  13 februari, op 14 februari maak ik de winnaar bekend via de Facebookpagina van Mamazing.


11 responses to “Wishbone smart thermometer winactie!”

  1. Lijkt me best wel handig! Wij hebben half jaar terug een electrische thermometer gekocht van braun. Werkt super goed. Nooit meer op de ouderwetse manier, vond onze dochter ook vreselijk.

  2. Na de positieve reviews hier (en op andere blogs) heb ik deze thermometer gekocht. Er zijn goedkope infrarood thermometers op Amazon of Ebay, maar deze is heel accuraat volgens de reviews. Ik heb hem vergeleken met een normale thermometer en het verschil kan tot 2 graden lopen als je de temperatuur van je baby meet en tot 5 graden voor de temperatuur van objecten. De klantenservice gaf absoluut geen antwoord. Ik moest een PayPal claim beginnen en daar hebben ze ook geen reactie gestuurd. Gelukkig heeft PayPal mijn klacht terecht gevonden en ik heb mijn geld (min 6,95 verzendkosten) teruggekregen. Totaal niet aangeraden!

    • Bedankt voor je eerlijke reactie. Jammer dat de klantenservice zo moeilijk deed. Ik heb hier zelf geen ervaring mee. Ik vind het vooral gemakkelijk om snel de temperatuur te kunnen opmeten van Noah, zodat ik hem niet helemaal hoef uit te kleden als hij niet lekker is.

      • Dat kan jij ook doen met een goedkope apparaat uit China (wordt verkocht op Ebay of Aliexpress). Zoiets kost 5-6 euro. Als toegevoegde waarde heeft Wishbone een app waar je verschillende metingen kan opslaan. Maar is zo’n app 30 euro waard? Ik vind het niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *