Over mij

Mamazing mama.

mama met babyBam! Ineens was ik mama! Normaal gesproken plan ik mijn leven ver vooruit, maar dit had ik niet zien aankomen. Onze lieve Noah was een complete verrassing en zo ook het daarbij komende mama zijn. Borstvoeding geven, crèche uitzoeken, speentjes uitkoken: er blijkt een heel parallel universum te zijn waarin je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat (en 's nachts!) bezig kan zijn met héél veel. Geen idee meer wat ik allemaal deed voordat ik mama was, maar ik had zeeën van tijd zo leek het! Dat moet toch makkelijker kunnen allemaal?

Mama worden is geweldig, maar ook heel erg wennen. In de eerste weken heb ik veel gehad aan tips uit mijn omgeving en van de kraamzuster. Ook juist door zelf te proberen wat werkt en wat niet voor ons, groeide ik steeds meer als mama. Ik heb veel websites bekeken, boeken gelezen en met vrienden gesproken over het mama-zijn. Dat maakt mij nou niet meteen expert-mama, maar ik kan wel uit eigen ervaring spreken.

kleine babyZelf had ik het super fijn gevonden als ik alles wat ik nu weet, gemakkelijk en overzichtelijk op een rijtje had gehad na de bevalling. Daarom ben ik dit blog begonnen: voor (aanstaande) mama's, die meer willen weten over het mama zijn en hoe je dat slim kan aanpakken. Mama zijn hoeft niet ingewikkeld te zijn namelijk weet ik nu. Het gaat vanzelf. Nou ja, bijna vanzelf. 😉 Tips en handige spulletjes helpen mij vaak een handje. En wij hebben een heel makkelijk en heerlijk ventje, dat scheelt ook een hoop!

Benieuwd hoe ik het aanpak en wat ik meemaak met Noah? Lees dan hier mijn blog. Op zoek naar leuke filmpjes of tips en een antwoord op je mamavragen? Kijk dan eens op de homepage onder It's mamazing. Handige hulpjes voor jou als mama of een gemakkelijke maaltijd vind je hier.

Veel leesplezier!

Liefs

C

hantal

 

Chantal Vrouwenvelder

Dit ben ik als kleine uk!