Hoera, een jongen/meisje!

Ik heb de laatste tijd steeds meer vriendinnen die (opnieuw) zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen. Erg leuk! Dat betekent dus veel lieve kaartjes sturen om ze te feliciteren. Want wat is er nou leuker dan op je kraambed een boel gezellige, lieve kaartjes te ontvangen? 🙂 Mijn vriend en ik lazen ze altijd samen als hij thuis kwam van werk, lekker knus op de bank.

Ik wil jullie hier graag mijn favoriete felicitatiekaartjes laten zien. Deze kaartjes stuur ik bijna altijd als het kleine ukkie op de wereld gezet is door zijn mama. Het kaartje is er zoals je ziet in een roze en een blauwe versie. Handig! Ik heb er altijd standaard een paar in huis van elke kleur. Het is een mooi ontwerp, heel puur en blij. En ze zijn ook nog eens heel betaalbaar! Je vind ze bij de Dille & Kamille voor maar €0,95. Wat mij betreft een plek waard tussen de Mamazing things.

Deze week stuur ik een blauwe op naar Marieke voor de geboorte van haar zoontje Sam. Die is precies op 1 januari geboren. Leuk hè? Heb jij ook een babyboom in je omgeving? En waar koop jij altijd je felicitatiekaartjes? Ik ben benieuwd!

 

No Comments Yet.

Leave a comment