Duukies Beachsocks winactie waterschoenen modern strandsokken antislip

Duukies beachsocks – Winactie!

Vandaag heb ik een hele leuke winactie voor jullie. Helemaal passend bij het mooie weer van dit weekend. Ik mag een paar Duukies beachsocks weggeven! De zomer is begonnen, yihaaaa! Let’s celebrate! Bij ons in de buurt betekent dat dat alle poorten open gaan van ieders achtertuin en dat de kindjes elkaar weer als vanzelf vinden om met elkaar te spelen. En dat de ouders elkaar ook weer vinden met een wijntje in de zon. Heerlijk! En niet alleen dat. Het mooie weer betekent ook weer strand en vakantie. En dan zijn die Duukies Beachsocks dus heel handig. In dit blog lees je waarom en hoe je kans maakt op de Duukies Beachsocks.

Wat zijn Duukies Beachsoks?

Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Met leuke patroontjes erop voor jongens, meisjes, of gewoon een effen kleur zoals die van Noah. Het zijn (letterlijk vertaald) sokken voor op het strand. Je kind kan ermee in het zand rennen, zonder dat de schelpen in zijn of haar voeten snijden. Maar ook in een beekje met glibberige steenjes, geven de sokken meer grip door de anti-slip zooltjes en heb je minder kans op een dikke snee door een tak of ruwe steen. De sokken beschermen tegen verbranding van de zon en natuurlijk ook van het loei hete zand op een zomerse dag. Ik herinner me nog die ouderwetse, glimroze waterschoentjes die ik had vroeger. De nostalgische gedachte eraan doet me glimlachen, maar ik geloof toch dat ik me een stuk vrijer en lichter gevoeld had als kind op deze Duukies Beachsocks. Handig ook voor afzwemmen lijkt me, als dat mag. Geen idee eigenlijk. Ik zonk in ieder geval zo naar de bodem met mijn waterschoenen destijds, hahaha.

Noah heeft de Duukies Beachsocks getest op het strand een paar weken geleden met het toen al mooie weer en hij vond ze heel leuk. Lekker onbezorgd klimmen en klauteren, door de schelpen en rennen over het strand.

Hoe maak je kans op de Duukies Beachsocks?

Wil je ook graag zo’n paar Duukies Beachsoks voor je kindje winnen, zodat hij of zij lekker onbezorgd kan rennen over het strand deze zomer? Laat me dan weten onder dit blog of op Facebook als reactie op het blogbericht waarom jij deze Duukies Beachsocks niet kan missen deze zomer voor je kleintje. En geef me een like op Instagram of Facebook. Dan zorg ik dat je op de hoogte blijft van nog meer van dit soort leuke winacties!

Toi toi toi en alvast een hele zonnige zomer gewenst!

Liefs,

Chantal

PS: De winactie loopt van 17 juni t/m 25 juni, op 26 juni maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina van Mamazing.


Comments

6 responses to “Duukies beachsocks – Winactie!”

  1. Voor mezelf hihi! Zand kan zo heet zijn. Nee hoor ik red me wel. Maar voor mijn kleine ondernemende dreumes zodat ze van haar handdoek af durft. Zand is NL heet en het voelt raar. Zijn ze er in maat 21??? Anders 29 voor mijn lieve 6 jarige.

    1. Ha Helma, leuk dat je meedoet! Ze zijn er ook in maat 20/21. Ik zet je erbij voor de winactie. ๐Ÿ™‚

  2. Jaaaaa die had ik erg graag mee gehad op vakantie……gevecht van die schoentjes aantrekken tot aan auuuuuw is heeeet met het lopen over zand en steentjes.
    Maar wie weet komen er nog veel mooie strand dagen in nederland deze zomer! Dus ik waag een gokje!

    1. Jaaaa, heet zand is niet leuk voor mini voetjes! Ook voor grote niet trouwens. ๐Ÿ˜‰ Wat een heerlijke vakantiefoto’s zag ik voorbij komen op instagram. En dan nog een hele zomer te gaan in Nederland, waar het vandaag ook gewoon tropisch was. Dan kunnen ze zeker ook van pas komen. Ik zet je erbij Manon. <3

  3. Ik doe graag mee voor onze peuter die nu alleen de zee in wil als papa hem tilt. Hij vind dat gekriebel van het zand helemaal niks. Ik doe graag mee om deze zomer nog eens heerlijk op het strand te genieten

  4. Voor mijn 17 maander, die altijd met gieters zijn voetjes water geeft ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *