Béaba nachtlampje

  • Béabe nachtlamp 1
  • Béabe nachtlamp los van voet
  • Béabe nachtlampje 1
  • Béabe nachtlampje 2

Dit nachtlampje heb ik gekregen van één van mijn beste vriendinnen toen Noah net geboren was. Wat mij betreft een aanrader. Hij is echt super handig en multi-inzetbaar. Je kan de lamp van de standaard nemen en als 'zaklamp' gebruiken. Het blijft natuurlijk een nachtlampje, maar zo vind je wel je weg zonder je kleintje wakker te maken. Hij kan in bed als 'beschermkabouter' wanneer je kind wat groter is en het echt eng vindt in het donker. Maar het allerhandigst vond ik het Béaba nachtlampje voor tijdens het voeden 's nachts. Met een nachtvoeding kan je beter niet het licht aan doen, omdat dan je kindje vaak weer helemaal wakker wordt en niet verder wil slapen. In onze kamer is het echter pikdonker. Het lukte me dan niet altijd even goed om Noah snel aan te leggen en in één keer goed te laten happen. Met dit lichtje erbij was dat geen probleem en kon ik lekker ook nog even naar zijn lieve gezichtje kijken tijdens het voeden, zonder dat hij er te wakker van werd. 🙂

 

2 Responses

  1. Jakko S
    Hoi Chantal, Zeker een goed idee dat kabouternachtlampje en zoals je zegt ook voor peuters en eventueel kleuters. Bij Jiska altijd een lamp aan laten staan (lamp geeft niet zo gek veel licht) als ze ging slapen. Nu heel emkeke keer nog wel eens.
    • Hey Jakko, leuk om te horen dat het werkt met zo'n lampje aan! Ik heb zelf minder peuter ervaring nog. Maar het leek me er echt geschikt voor. Noah is nu nog wat klein en die slaapt gewoon ook in het donker. Maar in de toekomst gaan we hem zeker daarvoor gebruiken. :-) Liefs aan Jiska!

Leave a comment