Bengels – in Leiden

  • Bengels binnen 2
  • Bengels binnen 1
  • Bengels buiten 2
  • Bengels buiten 1

Bengels is echt een super leuke kinderwinkel. Zo persoonlijk gerund door een paar vriendelijke dames en zo vol betaalbaar, origineel kinderspeelgoed. Je vind er van alles in de gezellige, overvolle schappen. Je krijgt een heel ander gevoel wanneer je hier binnenstapt. In tegenstelling tot Intertoys of Bart Smits waar je even snel een plastic cadeau gaat halen, krijg je hier echt zin om rond te neuzen. Duurzaam speelgoed van hout of drakenpoppetjes die een hoofdrol krijgen in de fantasie van je kind. Bengels heeft het. Net als heel lieve lampen in de vorm van een hert of paddenstoel. Ga er eens een kijkje nemen zou ik zeggen en je wil niet meer anders. 🙂


Grotere kaart weergeven

2 Responses

  1. Marlous
    Je schrijft echt fijn! En veel! Haha ik zie allemaal nieuwe blogs staan. Deze speelgoedwinkel zou ik graag binnen stappen, in tegenstelling tot de bovengenoemde winkels. Ik heb er altijd een hekel aan gehad. A vindt het gelukkig geweldig om te doen met de kinderen., daar ben ik dan ook erg blij om ;) Bengels daar ben ik waarschijnlijk niet uit te slaan ;) Leuk!
    • Ah, dank je! Dat is leuk om te horen Marlous!! Gezellig dat je weer komt buurten en lezen op mijn website. :-D Bengels is inderdaad echt even wat anders dan de gemiddelde schreeuwerige speelgoedwinkel. ;-) Het staat er wel vol, maar dat is dan eerder knus en gezellig. Woon je in de buurt van Leiden?

Leave a comment