Verboden toegang – in Leiden

  • Verboden toegang Leiden restaurant
  • Verboden toegang Leiden restaurant
  • Verboden toegang Leiden restaurant

Bij de naam van dit restaurant moet je even twee keer nadenken, voordat je naar binnen stapt. De achterliggende gedachte voor de naam is dat de nieuwsgierige mens, de Nederlander in het bijzonder, zich niet zomaar iets laat verbieden. En inderdaad, wij gingen gewoon naar binnen. 😉

Het eten is goed bij Verboden toegang. Je vindt er mooi gepresenteerde en lekker klaargemaakte classics, zoals de rundercarpaccio en een mooie biefstuk. Daar is mijn vriend echt gek op. Zelf had ik eendenborst als hoofdgerecht. Ik ben niet per se een vleesliefhebber, maar dit was echt lekker. Grappig om te weten: de menukaart is helemaal in stijl. Mijn vriend was met zijn gerechtskeuze de topcrimineel en ik, uiteraard, de brave borst. Hahaha!

De hoofdgerechten liggen rond de €19 euro. Maar je kan het zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk. De vegetarische gerechten zijn iets goedkoper en er is echt een prima 'Verboden menu' met drie gangen voor maar €21,- euro! Dus hou je vooral niet aan de regels als je hier gaat eten!

Wij hebben in ieder geval een heerlijk avondje uit samen gehad hier. 🙂

 

2 Responses

  1. Marlous
    Dat klinkt erg gezellig en lekker! Grappig Verboden toegang :-)

Leave a comment