Winactie: Squiz navulbare knijpzakjes en Noppies tas!

In mijn vorige blog kon je ons verhuisverhaal lezen met tips. Nu we zo goed en wel verhuisd zijn, bedenk ik me dat ik eigenlijk deze zomer heel wat te vieren heb gehad! Ik ben 34 jaar geworden, verhuisd naar een grotenmensen huis en ik ben vorige week maandag begonnen met mijn nieuwe (droom!)baan als trainer. Het leek me daarom eigenlijk wel leuk om weer eens een feestelijke winactie te doen! Doen jullie mee? Hieronder lees je wat je kan winnen en hoe weinig je daar voor hoeft te doen. 😉

Wat je kan winnen: Squiz navulbare knijpzakjes en Noppies tas

Van Squiz Nederland mocht ik een tijdje geleden al de navulbare knijpzakjes weggeven. Wat een feest! Ik ben er nog steeds fan van. Je kan namelijk allerlei gezonde groente- en fruithapjes (of sapjes!) maken voor je kind en die gemakkelijk meenemen onderweg. Zo weet je precies wat je kindje binnenkrijgt, want de samenstelling bepaal je zelf! De zakjes zijn ook nog eens herbruikbaar, en dus een milieuvriendelijker alternatief voor alle knijpzakjes uit de supermarkt. Als je benieuwd bent wat je allemaal nog meer kan met de squizzakjes, bekijk dan nog even dit leuke filmpje dat ik erover maakte.

Voor deze winactie mag ik één setje van drie Squiz hervulbare zakjes weggeven. En het zijn niet zomaar de navulbare knijpzakjes van Squiz; het zijn squizzakjes speciaal bedoeld voor baby's en lieve dreumesjes! Ze zijn namelijk iets kleiner van formaat en op alle drie de zakjes staat een schattige afbeelding van Sophie de Giraffe.

Noppies spijkerstof tas Sophie de Giraf knijpzakjes herbruikbaar navulbaar Squiz

En als je dan toch op stap gaat met je kleintje, waarom dan niet helemaal in stijl met een stoere spijkertas van Noppies waarin je de Squiz hervulbare knijpzakjes kan meenemen?

Wat je moet doen om kans te maken op dit feestelijke pakket:

Het enige dat je hoeft te doen, is een reactie op het winactie-bericht op de Facebookpagina van Mamazing achterlaten en de Facebookpagina van Mamazing liken. En als je denkt, 'Wauw dat is handig die zakjes!', tag dan vooral een vriendin in je reactie op Facebook. 🙂 Leuk om andere mama's zo op een goed idee te brengen en als één van jullie wint, kan je het pakket natuurlijk delen. Meer kans & meer plezier ervan.

Veel succes!!

Liefs,

Chantal

De winactie loopt tot 30 augustus 2015, op 31 augustus maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina van Mamazing.

PS: In het filmpje zeg ik dat ik ga laten zien hoe je de zakjes schoonmaakt. Dat ben ik helaas vergeten te filmen. Het is heel simpel: ze kunnen in de afwasser, maar voor de levensduur is het beter ze te wassen onder de stromende kraan met een drupje afwasmiddel en een flessenborstel.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Squiz.

 

3 Responses

  1. elisabeth
    wat een leuke actie, ik doe heel graag mee voor kleindochter lise
  2. Nathalie Mulckhuijse
    Gefeliciteerd genoeg redenen voor een feestje :-) ik doe graag mee aan deze winactie ♥
  3. De zakjes zien er schattig uit. En wat handig dat je ze kunt navullen.

Leave a comment