Winactie: Squiz herbruikbare knijpzakjes!

Veel mama's die op de negenmaandenbeurs zijn geweest, hebben ze misschien al ontdekt. Of niet! Ik was er straal langsgelopen namelijk: de Squiz herbruikbare knijpzakjes. Gelukkig kreeg ik een tweede kans doordat ik ze ontdekte via het internet op de website all4kitchen en ik was meteen verliefd. Wat een leuk, verantwoord en origineel concept. Dit zijn de dingen waar ik Mamazing voor heb opgericht en waar ik andere mama's graag mee tip! En zo ging het ook bij Kirsty, de vertegenwoordigster van Squiz Nederland. Zij heeft drie kinderen. Toen ze naar Frankrijk verhuisde voor het werk van haar man, had ze ineens geen werk meer. Na heel wat café au laits wilde ze toch eigenlijk wel graag weer aan de slag. Via een netwerk dat haar vriendin oprichtte voor vrouwen, ontmoette ze de oprichtster van Squiz en ze was op slag verliefd op dit product. Nu zet ze zich met hart en ziel in. Hoe de Squizzakjes werken, kan je zien in dit filmpje dat ik speciaal voor jullie heb gemaakt: een kijkje in mijn keuken. Ik vertel je hoe de zakjes werken, wat je er allemaal mee kan en laat drie lekkere recepten zien voor in de Squiz herbruikbare knijpzakjes. Naast het feit dat het je een hoop geld bespaard, omdat deze zakjes navulbaar zijn, en naast het feit dat je weet wat je kind eet omdat je ze zelf vult, zijn er nog veel meer redenen waarom ik de Squizzakjes aan iedere mama aanraad:

  1. Eén zakje gaat gemiddeld 50x mee en voorkomt zo een hoop afval. De zakjes zijn van plastic, maar dat is helemaal vrij van giftige stoffen als BPA, Ftalaten, en PVC.
  2. Elk Squiz pakket met knijpzakjes verpakken ze in Frankrijk op een sociale werkplaats. Hier worden gehandicapten of benadeelde mensen begeleid en geholpen om werkervaring op te doen in een veilige, naar hen aangepaste, omgeving.
  3. Squiz wordt gemaakt in Zwitserland en alle materialen komen uit Europa (Duitsland, Frankrijk, Italie)
  4. Squiz doneert een deel van de verkoopopbrengsten aan internationale, goede doelen die moeders en kinderen steunen.

Hoe mooi is dat? Als je nu nog niet om bent, kijk dan vooral nog even mijn filmpje voor alle toepassingen van de Squiz en voor een paar lekkere, gemakkelijke recepten voor in de Squiz herbruikbare knijpzakjes! En kijk ook gezellig mee als je gewoon nieuwsgierig bent naar het filmpje of mijn kleine keukentje. 😉

Winactie Squiz herbruikbare knijpzakjes

En? Ben je om? Dan is vandaag jouw dag! Ik mag namelijk één set van deze handige Squiz knijpzakjes weggeven! Het enige dat je hoeft te doen, is een reactie op het winactie-bericht op de Facebookpagina van Mamazing achterlaten en de Facebookpagina van Mamazing liken. En als je denkt, 'Wauw dat is handig die zakjes!', tag dan vooral een vriendin in je reactie op Facebook. 🙂 Leuk om andere mama's zo op een goed idee te brengen en als één van jullie wint, kan je het pakket natuurlijk delen. Meer kans & meer plezier ervan.

Veel succes!!

De winactie loopt tot 6 april 2015, op 7 april maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina van Mamazing.

PS: In het filmpje zeg ik dat ik ga laten zien hoe je de zakjes schoonmaakt. Dat ben ik helaas vergeten te filmen. Het is heel simpel: ze kunnen in de afwasser, maar voor de levensduur is het beter ze te wassen onder de stromende kraan met een drupje afwasmiddel en een flessenborstel.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Squiz.

2 Responses

  1. Wij doen graag mee!
    • Leuk! Heb je de Facebookpagina van Mamazing ook geliked? Dan zet ik je erbij en maak je zeker kans! :-)

Leave a comment

CommentLuv badge