Portfolio Category: Babyhapjes

Babyhapje: Pompoen-appelpuree

Ik heb dit babyhapje vorige week voor Noah gemaakt om in één van de Squizzakjes te doen. Noah is natuurlijk geen baby meer, maar hij vond het heerlijk en had het zo op vanuit het knijpzakje. Het leek me leuk weer eens een babyhapje op mijn blog te zetten. Dit babyhapje is heel gemakkelijk en net weer…
Lees verder

Winactie: Squiz herbruikbare knijpzakjes!

Veel mama's die op de negenmaandenbeurs zijn geweest, hebben ze misschien al ontdekt. Of niet! Ik was er straal langsgelopen namelijk: de Squiz herbruikbare knijpzakjes. Gelukkig kreeg ik een tweede kans doordat ik ze ontdekte via het internet op de website all4kitchen en ik was meteen verliefd. Wat een leuk, verantwoord en origineel concept. Dit zijn de dingen…
Lees verder

Marokkaanse kipstoof

Dit heerlijke gerechtje zag ik staan in het blad Ouders van nu. Ik heb altijd al eens zoiets willen maken, maar ik dacht dat het heel veel werk zou zijn. Dat je eigenlijk een Tajine nodig hebt.. Wel nee! Het klaarmaken valt dus reuze mee! Ik ben dit weekend in een heerlijk herfstzonnetje met Noah…
Lees verder

Risotto met ham en erwtjes

Oh wat hou ik toch van die simpele hapjes die je zo op tafel tovert. Dit is er weer eentje. Gewoon 20 minuten in een potje roeren en klaar! Was alles maar zo simpel. ;-) Noah is vaak moe nadat hij de hele dag heerlijk gespeeld heeft op de crèche en dan wil hij niets liever dan…
Lees verder

Wortel-knolselderijstamp met worst

Eigenlijk wilde ik met pastinaak aan de slag, want dat vind ik echt een groente die bij dit herfstige weer past. Helaas waren ze op in de supermarkt. Omdat ik niet vies ben van iets nieuws proberen, keek ik om me heen en viel mijn oog op een grote bak opgestapelde knolselderij. Die zien er…
Lees verder

Kipkerrie met doperwtjesrijst

Dit is nou wat je noemt een goede dreumeshap! Lekker smeuïg en zacht van smaak. Het is een heel gemakkelijk recept dat je zo op tafel hebt, en het is ook nog eens geschikt voor het hele gezin. Bij ons thuis viel het recept meteen in de smaak toen ik het voor de eerste keer maakte.…
Lees verder