Cadeautip voor de juffen van de crèche

  • cadeautip zelfgemaakte traktatie
  • ByMannie sleutelhanger gestanst persoonlijke tekst
  • cadeautip juffen crèche gepersonaliseerde sleutelhanger
  • cadeautip ByMannie sleutelhanger
  • mand met cadeautjes
  • bedankt brief juffen crèche
  • sleutelhangers op een rij
  • cadeautip leesboekje woordjes leren
  • knutseltafel thuis
  • cadeautip traktatie kind ingepakt boekje

En dan is het ineens zo ver. Noah wordt 3 jaar. Nog niet naar school, maar wel naar de peuterplus groep op de crèche.. Dat betekent dat Noah echt groot aan het worden is èn afscheid neemt van zijn vier top juffen van de crèche. Ik had er helemaal niet zo bij stil gestaan, totdat een van de juffen mij op het wennen en de laatste dagen op de groep attendeerde. Heel fijn, want ik vind het wel belangrijk om daar echt even aandacht aan te besteden. Ze hebben hem met zoveel liefde verzorgd van baby af en zoveel vertrouwen gegeven in zijn ontwikkeling. Een cadeau voor de juffen van de crèche is dan wel op zijn plaats! Maar wat? En wat zal Noah de kindjes geven als traktatie? Ik heb een super leuke cadeautip voor jullie!

Creatief zijn is leuk, maar ik ben niet een moeder die uren knutselt. Alleen met een theemok met spekkies en plastic zakjes met snoep en een lintje erom kan je ook niet aankomen na drie jaar natuurlijk. 😉 Dus wat heb ik gedaan? Cadeautip nummer één: Ik heb mijn super creatieve buurvrouw ingeschakeld om iets moois, persoonlijks te maken voor de juffen van de crèche als cadeau; een sleutelhanger met tekst. Heel origineel en door de persoonlijke tekst voor hen echt een aandenken aan onze boef. Ik heb ervoor gekozen bij iedere juf iets anders erop te laten zetten, maar dat hoeft natuurlijk niet. Voor €7,95 euro heb je al een leuke sleutelhanger via ByMannie.

Zo en dan de kindjes nog! Cadeautip nummer twee. Dat is wel een heuse DIY, maar dan wel de easy way. 😉 Ik heb in een aanbiedingswinkel (zoals De Slegte) goedkoop boekjes gekocht om woordjes mee te leren. Per kindje was dat een euro. Verder had ik alles nog in huis: gekleurd papier, schuimstickers, dikke stift en doosjes met rozijnen van Jip&Janneke (allemaal te koop bij de HEMA). Ik ben er denk ik 45 minuten mee bezig geweest; op de foto zie je het resultaat. Leuk hè. Het is gewoon een kwestie van de boekjes in verschillende kleuren papier inpakken, tekst erop schrijven, het doosje rozijntjes met een plakbandje of lijm erop plakken en stickers plakken. Klaar! Ik vond het in ieder geval een leuk projectie; omdat ik er niet veel tijd en geld aan kwijt was èn het cadeautje is gezond en leerzaam.

Heb jij nog een leuk, makkelijk of creatief idee? Laat het me weten in een reactie. Veel plezier en succes met het maken of verzinnen van je eigen cadeau voor de juffen van de crèche of school! Of doe het net als ik. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, toch? 😉

Liefs,

Chantal

 

No Comments Yet.

Leave a comment