Winactie: Foto op aluminium

In juni zijn mijn vriend, ik en Noah verhuisd. We zijn super blij met ons nieuwe huis. We wonen er nu sinds 4 maanden met veel plezier. Maar zo wit als de muren buiten zijn van ons witte Nijntje huis, zo wit zijn ze ook van binnen! Dus toen aluminiumland mij een berichtje stuurde met de mogelijkheid een foto te laten afdrukken, en een winactie te organiseren, was ik meteen enthousiast. In één klap een witte muur minder en ik kan één van jullie blij maken!

Stoere jongenskamer: Instagram foto op aluminium

Noah's kamer heeft recent een mooie blauwe muur gekregen. Het begint zo al ergens op te lijken. Maar het is nog verre van een stoere jongens kamer. Sinds we weer aan het werk zijn, blijven de boeken op de grond liggen en de houten pallet die ik aan de muur wil, is ook nog niet geschuurd. Dit weekend hebben we ons weer even kwaad gemaakt zoals dat heet en zie hier het resultaat!

kinderkamer foto op aluminium

De foto van Noah buiten stampend in de regenplas heb ik gewoon met mijn telefoon gemaakt. Het is bij ons voor op het bouwterrein. Daardoor heeft het die stoere, industriële look. Zo maar een dierbaar moment waarop hij van mij vrij mocht spelen in de modder en de regenplassen.

Doe mee: winactie foto op aluminium

Weet jij al welke muur een foto zou kunnen gebruiken in jullie huis? En welke foto het wordt? Doe mee en maak kans op jullie eigen foto op aluminium. Laat het me weten in een reactie. Ik ben heel benieuwd wat jouw woonideeën zijn voor je eigen foto. Wij hebben nu een hele stoere foto van onze Noah van 80x80 cm op zijn kamer hangen. Voor de winactie mag ik een foto op aluminium van 60x40 cm weggeven.

Hoe maak je kans?

kinderkamer winactie foto op aluminium1. Like mijn facebookpagina Mamazing.

2. Laat een berichtje achter onder dit blog of op Facebook bij de winactie waarin je laat weten welk mooi moment jij graag zou laten afdrukken als foto op aluminium.

That's all!

Veel liefs,

Chantal

PS: De winactie loopt tot  22 november, 23 november maak ik de winnaar bekend via de Facebookpagina van Mamazing.

24 Responses

 1. roos
  Wat een super gave winactie! Ik heb mijn paard en tevens mijn beste maatje vorig jaar in moeten laten slapen een paar dagen voor de euthanasie heb ik samen met hem een fotoshoot gedaan, het was een hele bijzondere en emotionele dag voor me maar de foto's zijn echt prachtig geworden?
  • Ja hè? Ik ben ook blij dat ik een mooie foto mag weggeven op aluminium. Wat een heftig afscheid. Ik heb zelf geen paard, maar weet wel dat dat echt als menselijk en heel dichtbij kan aanvoelen zo'n band met je paard. Veel sterkte, ik zet je erbij om mee te doen.
 2. elisabeth maria martina
  het efteling moment van mijn 4 kleinkinderen
  • Wauw, heb je 4 kleinkinderen! Wat een rijkdom! ik zet je erbij voor de winactie elisabeth. :-)
 3. Yvette
  Leuke actie! Ik doe graag mee! Foto van mijn dochter en ik in het bos!
  • ah, ik hou van bos en herfst! Of is het een mooi zomers/winters bos, kan ook natuurlijk. ;-) Je doet iig mee en maakt kans! Toi toi.
 4. Ingrid Dijk-Hopster
  Ik twijfel nog heel erg maar ik denk dat ik kies voor een mooie foto van ons hele gezin, inclusief onze 2 trouwe vieroeters die helaas recent kort na elkaar zijn overleden, op die manier zijn ze toch altijd een deel van ons gezin
  • Ik snap dat dat een groot gemis is, zo kan je ze inderdaad nog koesteren en in jullie harten zijn ze altijd. Ik zet je erbij voor de winactie!
 5. Helma Keijzer
  WAUW! Wat een prachtprijs! Als ik dat mocht winnen zou ik mijn twee dochters die elkaar omhelzen er op laten drukken. Onze oudste dochter is 5 jaar (25-08-2010) en sinds 25 juli is ze grote zus van Emmie. Wat hebben we lang op Emmie gewacht en wat zijn we gelukkig met elkaar. Dat is wel meer dan 1 foto waard. Ik doe graag mee, en anders staat het op de Sint en Kerst verlanglijst! fijne dag
  • Ah wat een heerlijkheid dat ze er eindelijk is bij jullie, emmie. Zeker een foto waard. Ik zet je erbij! Had je de Facebookpagina van Mamazing al geliked?
 6. Sabine
  Owwwww winnen ^_^ Wij zijn ook net verhuisd en alles is net zo STRAK wit als bij jullie. Wil heel graag de babykamer (jaja) ook kleurrijker maken met een mooie foto van papa & mama met buikbaby ^_^ Succes met de actie ^_^ Super cool!
  • Ooooh wat een gaaf nieuws! gefeliciteerd! En je doet uiteraard mee aan de winactie. :)
   • Sabine
    Thank youuuu ^_^ Zo nieuwsgierig! En net zo hard gegund aan de andere mamas hoor!
 7. Inez
  Hele mooie prijs! En wat eens gave foto van Noah. Ik zou de foto van ons zoontje op aluminium laten afdrukken, van het moment dat we hem eindelijk na 5,5 week mee mochten nemen naar huis! Hij was 7 weken te vroeg geboren en heeft dus lange tijd in de couveuse gelegen. De foto is voor mij heel bijzonder omdat ik daar al die weken (die gevoelsmatig echt belachelijk lang duurden) zo naar uitkeek.
  • jeetje, dat kan ik me voorstellen. dan is iedere dag te lang. ik zet je erbij voor de winactie! toi toi!
 8. Ilsiee prins
  Leuk, welk moment weet ik nog niet.. Maar het zal super zijn voor in mijn nieuwe huisje! :D Groetje
  • Ja, dat fleurt het helemaal op! gefeliciteerd met je nieuwe huis ook trouwens! had je al de facebookpagina geliked van mamazing? dan zet ik je erbij voor de winactie! :)
 9. Ik doe heel erg graag mee met je winactie (FB-pagina had ik reeds geliked). Toen Lenne 4 weken oud was, is er een fotograaf langsgeweest om foto's te maken en het zou wel leuk zijn moesten we zo een foto mogen ophangen in onze hal. Ik duim :)
  • Zeker leuk! Zo'n prachtige foto van een echte fotograaf is natuurlijk super gaaf. Ik zet je erbij voor de actie. toi toi!
 10. Mooi zeg. En aluminium is natuurlijk behoorlijk onverwoestbaar.
  • Haha! Zeker! Blijft ook mooi in kinderhandjes. ;-)
 11. Martijn
  Wat een goede keuze van de foto omdat Noah lekker bezig is en niet geportretteerd wordt. En het maakt de kamer echt bijna af!
 12. Martijn
  Goede keuze voor de foto van Noah dat die lekker aan het spelen is en niet geportretteerd is. En het maakt zijn kamer toch wat stoerder en bijna af ?.

Leave a comment