Winactie naamstickers van My Nametags

In de afgelopen maanden is er een heleboel veranderd. Niet alleen ben ik opnieuw moeder geworden. Er is een hele wereld bij gekomen nu Noah naar school gaat. Ik vond het allemaal best overweldigend die basisschool. Als de bel gaat, wordt je overspoeld door hordes kinderen. Maar Noah had er niks van. Toen ik Noah voor het eerst ging ophalen op school en de juf hem riep naar de deur van het klaslokaal, kwam hij al fladderend met zijn jas en één laars aan op me afgerend. De ander had hij net vrolijk uitgeschopt. Lekker ventje is het toch ook. Hij redt zich prima als ik het zo zie, in die toch wel spannende nieuwe situatie. Maar je begrijpt dat onze fladderaar het niet zo nauw neemt met zijn spullen. En dat is waar die naamstickers mee gaan helpen. 😉 In dit blog meer over de naamstickers van My Nametags en hoe je mee kan doen om ze te winnen.

My Nametag naamstickers

Ik heb de naamstickers mogen testen van My Nametags. Dat kwam goed uit. Want niet alleen ging onze grote jongen naar de basisschool waarbij hij van alles meeneemt, ook de wereld van ons kleine meisje werd een stuk groter. Lorelei ging namelijk ongeveer tegelijkertijd naar de crèche met haar rugzakje vol kleertjes en een fles.

De naamstickers van My Nametags zijn er in kleur en zwart-wit. Ook kan je kiezen voor plakken of instrijken. Ik heb zelf de plakversie met kleur gekozen, wel zo makkelijk. En ook leuk, want je kan zelf kiezen wat je als achtergrond, lettertype en kleur wil. Ik heb ze nu een paar weken in gebruik en ze plakken prima. De flessen hebben al aardig wat wasrondes in de vaatwasser doorstaan, en ook op de andere spullen zitten de stickers nog steeds goed.

Winactie naamstickers My Nametags

Heb je ook een kindje dat (binnenkort) naar school of de crèche gaat? Dan zijn deze stickers voor jou ook vast een stuk handiger dan zo'n haperende textielstift die ik hiervoor altijd gebruikte. Of wil je de stickers van My Nametags voor iets totaal anders uitproberen? Doe dan mee aan deze handige winactie.

Laat me in een reactie weten op Facebook op het blogbericht of onder dit blog waarom je zou willen winnen. Daar ben ik heel benieuwd naar. Vervolgens even Mamazing liken op Facebook of volgen op Instagram. Dan doe je helemaal mee!

De winactie loopt van 6 mei tot 12 mei, op 13 mei 2017 maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina van Mamazing. Toi toi toi!

Liefs,

Chantal

Dit blog is geschreven ism My Nametags

21 Responses

 1. Hier ook een peuter die binnenkort naar school mag, ik vind het nog erg spannend, maar hij heeft er veel zin in. Ik doe graag mee
  • Ah, ja dat is ook echt een overgang, naar school! Ik hoop dat hij het net zo leuk gaat vinden als Noah. Die moest juist huilen als ik hem kwam ophalen van een wenochtend, zo kan het dus ook. ;-) Leuk dat je meedoet met de winactie!
  • Ha Iris, ik weet dat je geen FB hebt, maar ik zou via via toch even kijken op Mamazings Facebookpagina. ;-)
   • Jee, wat een leuk nieuws na een week waarin de oudste oorontsteking had en de jongste een doorkomend tandje #slapeloze_nachten #lange_dagen_korte_nachten
    • Achie, wat pittig! Sterkte hoor! Ben benieuwd hoe Lorelei dat gaat doen met die tandjes, zal ook niet lang meer duren. Hoe lang oud is je jongste? Ga maar gauw neuzen op de site van My Nametags, daar mag je zelf je stickersoort samenstellen. :-) Ik stuur je zo even een mail over hoe en wat. Fijne zondagavond nog! X
 2. mijn moeder de ultra crea maakt alle kleding die ik op pinterest vind na voor ons meisje. Hoe cool als er dan een name tag in kan? :)
  • Zeker cool en wat cool ook zo'n oma die alles kan maken! Leuk dat je meedoet!
 3. Super leuk! Toevallig heb ik ze nodig voor mijn twee kindjes voor kinderdagverblijf / schooltje! En misschien blijven ze dan van elkaars bekers af ;-)
  • Hahahaa drinken ze zo graag uit elkaars beker? Of strijden ze om een bepaalde kleur beker? Wie weet helpen de stickers! Leuk dat je meedoet!
 4. Leuke actie! Die zouden wij ook goed kunnen gebruiken binnenkort. Dan kunnen we mooi Joeps speelgoed labelen als alle buurkindjes weer naar buiten gaan met het mooie weer en zijn trommeltje als hij naar de peuterspeelzaal gaat :)
  • Hahahaa, dat is ook een goeie! Leuk dat je meedoet Es! :)
 5. Leuke blog weer... las jouw blogs al. En lees ze nu helemaal met plezier omdat ik binnenkort moeder word van een lief mooi klein prinsesje! ? Jaaaaaa ik kan niet wachten. Zou de naamsticjets graag winnen om de hele boel te labelen ?
  • Hey Martine, wat een gaaf nieuws! Van harte gefeliciteerd!!! Oooh echt zo bijzonder! Ik hoorde al zoiets van Robert, maar wist niet of ik het mocht weten. Echt zo leuk voor je! Hoe voel je je? Ik noteer je uiteraard ook voor de winactie. Liefsss
 6. Hi Chantal, eindelijk kan ik mee doen aan een leuke winactie :D! Onze kleine Kensi gaat vanaf volgende week voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Heel erg spannend, voor haar mama en papa;). My Nametags zouden goed van pas komen om haar spulletjes (flesjes, maxi cosi, jas etc) te labellen. Keeping my fingers crossed:D!
  • Ooh ja ik snap het! Wat spannend! Hoeveel dagen gaat ze, en hoe gaat het met je? Leuk dat je meedoet. Ik maak vanmiddag bekend wie de winnaar is. :)
   • Alles goed met mij! Zo leuk om mama te zijn ?. Kensi gaat drie dagen naar het KDV, mijn man en ik zijn allebei 1 dag in de week vrij. Nog maar twee weken verlof, tijd gaat zo snel!!
    • Ah wat goed om te horen! Ja, dan gaat het ineens zo snel hè? Het zal echt even wennen zijn werken, kan ik je alvast uit ervaring vertellen en haar achterlaten. Maar over een paar weken, echt, dan vind je werken heus weer leuk en is het ook soms fijn om weer even Marcia te zijn. ;-) Voor nu nog even lekker full force genieten thuis van je kleine vrouwtje! Fijne laatste verlofweekjes nog! X
 7. Gaaaf! Ik doe heel graag mee! Ons kleintje kan elk moment geboren worden en na lekker lang bij bij papa en mama te kunnen kroelen, zal hij/zij ook naar het kinderdagverblijf moeten. Dan zijn de naamstickers natuurlijk ideaal!
  • Oooh wat spannend dat hij of zij er bijna is!! Veel succes en lekker veel kroelen jaaa, zo heerlijk. Geniet van die eerste tijd! Ik noteer je voor de winactie!
 8. Hoe handig voor Uk! Wanneer we op pad gaan staat meneer al klaar met zijn lading speelgoed dat mee moet in de tas. Omdat veel spelen in (zand)speeltuintjes nu helemaal leuk is met dit weer, is het wel handig om zijn speelgoed te kunnen labelen. In die situatie is elk speelgoed even van elkaar, zo speelt hij ook met andere kids hun schepjes en emmertjes. Maar wanneer we weer naar huis gaan is het verzamelen! Handig dus als ik even niet zeker ben of het nou wel of niet speelgoed van die kleine man is...
  • Hey wat een slim idee! Ook op speelgoed kan het handig zijn inderdaad. Ik zet je erbij voor de winactie, leuk dat je meedoet!

Leave a comment