Foto op glas – Winactie!

foto op glas logo blauw

Deze week ben ik uitgerekend. Spannund! Ik moet zeggen dat ik nu wel met de dag nieuwsgieriger wordt naar ons kleine meisje. Onze zolder is af eindelijk, dat was tot voor kort nog een opslagplaats van al onze troep inclusief stoffige bouwbetonnen vloer. Dat heeft de aannemer mooi opgeknapt en natuurlijk mijn vriend, toen ik in het ziekenhuis lag. Nu hebben we een prachtige indeling met twee kamers en een boel bergruimte erbij. Ook de babykamer is af. Een volgende keer meer over hoe je een budget babykamer kan inrichten. Ben erg blij met die van ons namelijk! Maar terug naar de zolder die af is. Af is hij, maar nog erg kaal. Ik mocht vanFoto op glas’ een mooie foto laten afdrukken. Zoiets brengt meteen sfeer. We hebben nu een prachtige foto op de overloop hangen van ons gezinnetje in het zwart-wit. Ik sta erop met mijn dikke buik met ons meisje erin, mijn vriend en Noah. Om je een indruk te geven, zie je hieronder hoe het kan worden. Ook zie je hoe de foto op simpele wijze aan de muur bevestigd kan worden, met in iedere hoek een pin.

Het leuke is dat ik één van jullie ook blij mag maken met zo’n foto op glas! Op de bevalreep (hormonen zorgen niet alleen voor huilbuien, ook voor slappe humor) heb ik daarom nog een hele leuke winactie voor jullie. 😉

Hoe maak je kans op een foto op glas?

Heb jij ook zo’n kale, witte muur in huis? Of wil je iemand blij maken met een foto op glas, iemand die bijvoorbeeld net een kindje heeft gekregen en daar een mooie foto van zou willen uitvergroten? Grijp dan nu je kans en doe mee. Je maakt dan kans op een foto op glas van 30 x 40 cm. En zo maak je kans:

1. Like mijn facebookpagina Mamazing.

2. Laat een berichtje achter onder dit blog of op Facebook bij de winactie waarin je laat weten welk mooi moment jij graag zou laten afdrukken als foto op glas.

That’s all!

En je mag natuurlijk altijd de winactie delen of iemand taggen om ze te laten weten dat deze leuke actie er is. 🙂

Veel liefs,

Chantal

PS: De winactie loopt tot 27 oktober, op 28 oktober 2016 maak ik de winnaar bekend via de Facebookpagina van Mamazing.

Dit blog is geschreven ism www.FotoCadeau.nl

17 responses to “Foto op glas – Winactie!”

 1. Hi,

  Zeker spannend!

  Ik ben in februari uitgerekend en de foto op glas zou een cadeau voor mijn moeder zijn met haar pasgeboren kleinzoon.

  Gr en succes!

  • Ha Debbie, leuk dat je weer meedoet met een winactie! Je volgt me al op Facebook toch? Leuk dat je je moeder een foto op glas cadeau zou willen doen van je kleintje. Ben je nu ongeveer 25 a 30 weken? Succes met de zwangerschap! 🙂

   • Ja natuurlijk! Ik ben nu in de 23ste week, eind feb uitgerekend. De baby/buik heeft nu een groeisport, alles is echt ongemakkelijk. Voor jou echt aftellen nu 🙂

 2. Spannend de laatste loodjes! En ik doe ook graag mee met de winactie en zou graag het moment willen vastleggen waarop onze 2 kleine meisjes elkaar voor het eerst zagen na de geboorte van de jongste ruim 4 mnd geleden.

  Veel succes nog even en ben benieuwd wanneer jullie kleine dame zich aandient!

  • Wauw, dat was ongetwijfeld een bijzonder moment! Ik ben ook zo benieuwd hoe Noah zal reageren als hij voor het eerst zijn zusje ziet straks.. Leuk dat je meedoet, ik zet je erbij Rianda! liefs, Chantal

 3. Wat een te leuke actie Chantal! Ik doe graag mee:)

  Ik zou deze graag voor mijn moeder, ‘oma Wil’ zoals Lotte dat heel wijs kan zeggen, winnen. Ik beloof haar al een half jaar een mooie foto van haar twee kleinkids, dus dit zou een welkome stok achter de deur zijn!:)

  Succes met de laatste loodjes, dagen, uren.. wie weet;)

  • Dank je Amber, en leuk dat je meedoet! Aaaah oma Wil, dat klinkt lief. En opa’s en oma’s kan je natuurlijk niet blijer maken dan met een foto van hun kleinkinderen. Ik zet je erbij! X

  • Dank je, wat lief van je! Ik ben echt zooo nieuwsgierig nu aan het worden. Maar eventjes geduld nog, want ze bepaald zelf wanneer ze komt natuurlijk. Als je mee wil doen met de actie, kan tot en met morgen. Fijne dag nog Petra!

 4. Hoi Chantal

  Ik reageer bijna nooit maar ik moet nu echt even reageren☺️
  Je bent bijna uitgerekend wat is het allemaal snel gegaan! En ook nog spannende weken gehad met de dreigende vroeggeboorte!
  Zo spannend! Hopelijk mag alles voorspoedig verlopen!

  En de winactie is te gek
  Ik denk dat ik zou kiezen voor een mooie vakantie foto afgelopen zomer! Op Ameland
  Of 1 van de 2 boys
  Of 1 van ons allemaal
  O help ik zou geloof ik niet kunnen kiezen!
  Succes nog de laatste loodjes!

  Groetjes Marieke

  • Ha Marieke, bedankt voor je leuke reactie en succes wensen voor de bevalling. Alles nog goed en rustig hier! Super leuk ook dat je reageert en meedoet. Ik zet je erbij voor de loting. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *