Winactie: mijn eerste sieraad.nl (mama en kind setje)

Ik ontdekte ze op de Negenmaandenbeurs van dit jaar, Chris en Iede, de twee gezellige mannen van mijneerstesieraad.nl. Ze stonden met hun kraampje tussen allerlei creatieve en vernieuwende initiatieven. In mijn blog over de Negenmaandenbeurs kan je daar meer over lezen. Bij hun kraampje stonden opvallend veel dames te koekeloeren, dus dat maakte mij en mijn vriendin die mee was wel nieuwsgierig! Toen we dichterbij kwamen, zag ik het meteen. Ze verkochten zelfgemaakte armbandsetjes voor moeder en kind. What's not to like!

Het ontstaan van mijn eerste sieraad.nl

mijneerstesieraad Ide Chris armbandjes voor moeder en kindWe raakten aan de praat. Christiaan is afgestudeerd sieraadvormgever aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht, Iede is werkzaam als steward bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Iede komt thuis van zijn reizen met de mooiste edelstenen, zoetwaterparels en andere materialen. Samen maken ze vervolgens de armbandjes. Wat een teamwork! En dat doen ze ook nog eens als een leuk setje, zowel de mannen zelf als de armbandjes. 😉

De armbandjes worden zorgvuldig gemaakt van natuurlijke materialen. Veiligheid vinden ze belangrijk, dus de armbandjes worden gemaakt van supersterk staaldraad met een nylon coating. De armbandjes zijn daardoor heel buigzaam en kunnen niet snel breken. De armbandjes zijn los te bestellen voor je kindje, maar dus ook in super leuke setjes voor moeder en kind, helemaal in dezelfde stijl. Daar was ik meteen verliefd op. Kan me niet schelen dat ik mama van een zoon ben. Ook mannen kunnen armbandjes dragen anno nu, helemaal hip toch? Kijk maar eens hoe het turkooise setje ons staat.

mama kind dezelfde armband turkooise mijn eerste sieraad mama kind setje armband

 

 

 

 

 

 

De armbandsetjes voor mama en kind zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Ook hebben ze zilveren armbandjes waar je losse bedeltjes bij kan bestellen. De armbandjes zijn verstelbaar. Je kindje kan het dus dragen van de geboorte tot zijn of haar tweede levensjaar. Op verzoek kunnen ze zelfs een tussenstuk erin plaatsen (daar betaal je wel iets voor uiteraard) en zo wordt het een sieraad dat levenslang meegaat! En ze hebben natuurlijk ook grotere maten, zoals die voor Noah, want Noah is inmiddels al 2,5 jaar oud.

mama kind armband setje turkooiseKortom: wat mij betreft het ideale en meest originele kraamcadeau dat je iemand kunt geven!

Ben je enthousiast geworden en zou je zelf ook zo'n setje willen of zou je het juist cadeau willen doen aan een vriendin of zus die zwanger of net bevallen is? Doe dan vooral gezellig mee met de winactie. Ik mag namelijk één setje armbandjes zoals die wij kregen weggeven! Hieronder lees je hoe je mee kan doen

Winactie: mijn eerste sieraad.nl (mama en kind armbandsetje)

Wil je graag zo'n mooi mama en kind armbandsetje winnen? Ik mag van Iede en Chris van mijn eerste sieraad één gratis setje weggeven. Hoe cool! Dus heb je binnenkort een babyshower of wil je graag zelf zo'n setje dragen met je kindje, geef je dan als volgt op:

mama kind armband setje turkooise1. Like de Facebookpagina van Mamazing

2. Like de Facebookpagina van Mijn eerste sieraad.nl

3. Laat een berichtje achter onder dit blog dat je meedoet of op de Facebookpagina van Mamazing bij de winactie.

O ja, en delen mag natuurlijk altijd, dat is helemaal leuk. 🙂

Heel veel succes!

Liefs,

Chantal (en Noah!)

PS: De winactie loopt van maandag 21 september tot en met zaterdag 3 oktober. Op zondag 4 oktober maak ik de winnaar bekend via de Facebookpagina van Mamazing.

Deze blog is geschreven ism mijneerstesieraad.nl

 

13 Responses

 1. Iris
  Superleuk cadeau-idee. Ik vind ze echter zo leuk dat als ik win, ik de armbandjes voor Daan en mij zou gebruiken :)
 2. elisabeth
  mooi kado voor jarige kleindochter
 3. Ik zou deze set graag willen winnen voor mijn schoonzus. Zij is in verwachting van haar 2e. Een dochter dit keer. Omdat de zwangerschap ook dit keer niet helemaal op een roze wolk verloopt zou ik haar graag willen verblijden met zo'n leuke armband voor moeder en aankomende dochter.
 4. Maryse
  Super gaaf om zo'n mooie armband voor mij en Guus te winnen..
 5. Mayel
  Ik wil t setje heel graag winnen voor een vriendin die pas een meisje heeft gekregen. Haar dochtertje heet JADE. Zou geweldig zijn om een setje in die kleur/ dat materiaal te kunnen geven.
 6. Janneke
  Ik ben er wel heel benieuwd naar! Vooral naar de jongenssetjes. Heb zelf ook een zoon :)
 7. francien
  Wat leuk voor mij en onze dochter waar we 4 jaar hebben op gewacht het zou een mooi geschenk zijn.
 8. Wat een snoezig armbandje zeg! Superleuk.
 9. Martine
  Beide pagina's volg ik :-) Ik doe mee voor mijn schoonzus Michelle en haar prachtige dochter Isabelle. Dit is echt iets voor haar! Ik zal haar sowieso op de sites attenderen. Keep up the good work Chantal! X
  • Leuk dat je meedoet, bedankt voor je lieve reactie Martine!! ? Zal ik doen ??
 10. Wat lief! Ik ga zeker iets gelijks kopen voor mijn eigen prinsesje.

Leave a comment