Wolk van een kussen!

  • wolk van een kussen
  • decoratief kussen babykamer
  • decoratief kussen wolkje

Van MyBabyOutlet mocht ik een product uitproberen van Tiny Star, hun best verkochte merk. Het werd dit schattige, mintgroene wolkje. MyBabyOutlet is 4 jaar geleden ontstaan uit liefde voor pasgeboren baby's. Eigenaresse Amy was toen net mama geworden van baby Senne. Door haar eigen ervaring nu met het kopen van babybenodigdheden en de zeer hoge prijzen, waar ze vaak van schrok, wou ze een baby outletstore beginnen.

Jonge mama's hebben niet altijd geld voor dure, luxe spullen en willen toch graag het allerbeste voor hun kleintje. Zij wilde met haar winkel betaalbare, mooie spullen aanbieden als in een outlet, en dan wel liefst ook in een gezellige winkel. Want van winkelen in een koude, kille fabriekshal waar alleen kartonnen dozen staan om in te graaien, wordt niemand gelukkig. En dat is haar goed gelukt, een sfeervolle winkel en alles voor een betaalbare prijs. En ondertussen is er een mooie webshop bijgekomen. Fijn, want niet iedereen komt natuurlijk dagelijks in Aartselaar (België, vlakbij Antwerpen). Dus neem vooral eens een kijkje zou ik zeggen.

Het wolkje is super lief en erg zacht. Het heeft twee kanten, zodat je leuk kan afwisselen. Het staat bijvoorbeeld erg decoratief op je bank in de woonkamer, of natuurlijk op de kinderkamer in een babybedje of op een plankje aan de wand. Zo lijkt het net of de wolk echt in de lucht zweeft. Noah heeft er al lekker mee gekroeld op de bank in ieder geval! En wie weet krijgt hij wel een plekje op de babykamer van zijn zusje..

Liefs,

Chantal

2 Responses

  1. Wat een prachtig kussentje! Ik klik zo meteen eens door naar de webshop!
    • Ja, lief hè? En je betaalt er tenminste niet meteen de hoofdprijs voor zoals vaak het geval in andere hippe webshops. Nog iets leuks gevonden in de Outlet?

Leave a comment