HIPP winactie!

Mijn eerste winactie is een feit! Ik had een mega groot proefpakket van HIPP gekregen om van alles te kunnen uitproberen met Noah. Hier kan je er meer over lezen. En nu heb ik nog zo veel in huis over, dat ik daar graag iemand anders blij mee maak.

Heb je een kleintje of één op komst? Doe vooral gezellig mee! En het kan natuurlijk ook leuk zijn dit pakket te winnen voor een zwangere zus of vriendin die net bevallen is. 🙂 Er zitten namelijk niet alleen potjes fruit en groente in voor vanaf 4 maanden tot 12 maanden, maar er zit bijvoorbeeld ook een handige melktoren en een lieve knuffeldoek in.

HIPP winactie mamazingHIPP winactie mamazing

Het enige dat je hoeft te doen, is het volgende:

1. Like mijn facebookpagina Mamazing.

2. Laat een berichtje achter onder dit blog of op Facebook bij de winactie waarom je het pakket graag wint.

That's it! 🙂 Leuk als je meedoet!

Liefs,

Chantal

Ps: de winactie loopt tot 28 maart, op 29 maart 2014 maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina van Mamazing!

 

 

 

IKenIK_actie_banner_728x90

12 Responses

 1. Ilona
  Wat leuk dat je zo'n uitgebreide set mocht proberen! Ik heb geen baby's meer maar mijn mannetje van 3 jaar eet weinig tot geen vast voedsel ivm buikproblemen. Ik maak normaal altijd zijn hapjes zelf maar ik wil dit best eens proberen....
  • Ja, was echt leuk om van alles te proberen inderdaad! En wat heftig van je zoontje joh. Sterkte! Heb je de facebookpagina van Mamazing al geliked? Dan doe je mee in de loting! :)
   • Ilona
    Natuurlijk! Volg je al langer via FB ;)
    • Oh oepsie! Haha! Ik moet even beter naar mijn likes gaan kijken. ;-) Leuk dat je me al wat langer volgt! Gezellig! :)
 2. Wat een leuke winactie zeg! Ik zou graag meedoen voor mijn zoontje. wegens vermoeidheidsklachten lukt het me niet om voor hem elke avond wat te koken en zijn we nu wat vaker aangewezen op potjes.. Dit zou dus erg welkom zijn! En ik ben erg benieuwd naar HIPP, heb al wel eens wat in de supermarkt zien staan maar alleen de avond maaltijden.
  • Snap ik! Balen van die vermoeidheidsklachten. Dat tikt extra zwaar aan denk ik met een kleintje om voor te zorgen. Ik vind het zelf vaak ook al een hele klus in de avond. Misschien in het vooruit koken en invriezen ook een idee? En heb je de facebookpagina van Mamazing al 'geliked'? Dan doe je mee met de loting voor het HIPP-pakket! :)
   • Ik vind het best lastig inderdaad. Gelukkig heb ik een lieve man die erg veel doet en overneemt dat scheelt een hoop. Vooruit koken en invriezen doen we inderdaad ook wel maar klein vriezertje helaas dus gaat niet veel in! en hij kan soms al met ons mee eten dat scheelt ook wel! Maar zo'n potje blijft toch ook een erg fijne oplossing op sommige avonden! Ik heb de facebookpagina inderdaad geliked :)
    • Oh wat fijn zo'n man! Daar hou ik van! Snap dat een potje fijn is soms als je zo'n klein vriezertje hebt. ;-) Thx voor het liken! Leuk!
 3. Wij zijn net begonnen met de eerste hapjes, en heb bij de oudste goede ervaringen net hipp. Dus dit pakket zou zeer welkom zijn.
  • Aaah, wat leuk! Die eerste hapjes zijn echt goud waard, hahaha! Geniet ervan! FB van Mamazing al 'geliked'? Dan doe je zeker mee in de loting!
   • Natuurlijk heb ik Mamazing geliked, had ik al een tijdje geleden gedaan. Krijg ik dan bonuspunten ;P
    • Super! Iedereen die liked krijgt bonuspunten, het is zelfs een voorwaarde om mee te loten. Hahaha! So your in! :-)

Leave a comment