Winactie: jouw mooiste foto op hout in 2015!

Vorige week kregen Noah en ik een mail van Photogifts. We mochten onze mooiste foto op hout laten afdrukken. Dat was nog eens een leuke verrassing! Mijn vriend en ik waren van plan om ooit een foto op hout te laten afdrukken voor in ons nieuwe huis (ja ja, ergens halverwege 2015 verhuizen wij naar een heus grote mensen huis 😉 ). Maar dit is nog leuker! Want zo rond de jaarwisseling is het meteen een mooi moment om het afgelopen jaar aan je voor bij te laten gaan in foto's tijdens het uitzoeken van de mooiste. 🙂

Ik heb samen met mijn vriend goed nagedacht en uiteindelijk hebben we voor een vakantiefoto gekozen met een stoere Noah erop. De foto is genomen tijdens onze vakantie in Toscane bij de toren van Pisa in de buurt. Ik heb nog even getwijfeld, omdat Noah zo bozig kijkt. Het leek me leuker tegen een lachende Noah aan te kijken. Maar mijn vriend heeft me overtuigd, want ook dit is onze boef (Toscaanse Godfather in spe 😉 ). En de gehele compositie van de foto is mooi. Ik had nog een lieve portretfoto van Noah op de crèche, maar dat was Noah op een witte achtergrond. De vakantiefoto brengt daarentegen meteen sfeer en een herinnering mee aan Toscane met de gele huizen en prachtige, lange cipressen op de achtergrond.

Deze week kregen Noah en ik het reuzepakket thuis bezorgd. De foto op hout was binnen!! Ik moest mijn vriend beloven hem pas open te maken als hij thuis zou zijn. Dat was echt moeilijk, want ik was heel nieuwsgierig. En Noah ook. Toen we eindelijk het pakket open hadden gemaakt, werd hij helemaal enthousiast. Zo erg zelfs dat hij op de foto kroop en verliefd naar zichzelf ging zitten kijken, hahaha! We hebben de foto op hout nu boven de tv gehangen. Noah kijkt er vaak naar en zegt dan 'baby'. Ik weet niet of hij door heeft dat hij het zelf is, maar mooi vind hij hem in ieder geval zeker.

Doe mee aan de winactie: foto op hout

Wat heb jij allemaal beleefd in 2014 met je gezin? En welk moment zou jij uitkiezen om op hout af te laten drukken? Laat het me weten in een reactie en doe mee met deze fantastische winactie! Ik mocht namelijk niet alleen onze mooiste foto laten afdrukken op hout, maar ook één foto op hout weggeven. Bij Photogifts kan je je foto's op allerlei materialen laten afdrukken, van aluminium tot plexiglas en allerlei soorten hout, zelfs voor buiten in de tuin! Wij hebben nu een prachtige foto thuis van 60x40 cm op steigerhout met whitewash. Voor de winactie mag ik een foto op hout in hetzelfde formaat weggeven met of zonder whitewash en natuurlijk komt dan je eigen foto erop.

Om officieel kans te maken op je eigen foto op hout, doe je het volgende:

1. Like mijn facebookpagina Mamazing.pakket photogifts foto op hout steigerhout whitewash

2. Deel de winactie onder je vrienden.

3. Laat een berichtje achter onder dit blog of op Facebook bij de winactie waarin je laat weten welk mooi moment uit 2014 jij graag zou laten afdrukken als foto op hout.

That's it 🙂

Veel liefs en alvast een prachtig 2015 gewenst!!

Chantal

PS: De winactie loopt tot 31 december, op 2 januari maak ik de winnaar bekend via de Facebookpagina van Mamazing. De winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht van mij. Fijne jaarwisseling alvast en toi toi toi!!

PPS: Volg je Mamazing al op Facebook? Kijk en vind ons ook op Instagram! We zijn ook te vinden op Bloglovin en Twitter. Gezellig je daar ook te ontmoeten!  🙂

14 Responses

 1. Begin december zijn wij met onze dochter van 1,5 naar Terschelling geweest. Opa was ook mee. Een geweldig huisje met uitzicht op de haven en natuurlijk het strand. Sophie was FAN. Prachtige foto's hebben we van haar op het strand, rennend, met opa, in de bolderkar. Mooie momenten om vast te leggen op hout!
 2. ik zou broer en zus op hout zetten. Omdat ze elkaar sinds dit kaar hebben. 5 aug is dochterlief geboren <3 Leuke actie!
 3. elisabeth
  dat word nog lastig kiezen die waren er zoveel
 4. Bianca Valkenburg
  Jajajaja, wat een leuke winactie! Hier doe ik graag aan mee :-) Volgend jaar pakken we onze woonkamer aan (nieuw verfje, meubels) en dit zou prachtig staan met onze twee kids erop. Net even wat anders dan de standaard lijstjes.
  • Bianca
   Oh en welk fotomoment? We hebben een hele mooie (wel geposeerde) speelse foto van de twee.
  • Leuk dat je meedoet Bianca!! Tot gauw op de borrel, ga mn best doen erbij te zijn. :-)
 5. Madeleine
  wat een moppie! ❤️ ik vind je zoon echt geweldig! Leuk kereltje om te zien :) ik wens jullie hele fijne dagen!!!
  • Dank je lieve Madeleine! Hoop dat jij ook fijne dagen hebt gehad en natuurlijk alvast een topblogjaar gewenst voor 2015 van ons. ;-)
 6. Iris
  Jeetje, wat mooi! We hebben onlangs een fotoshoot in het bos laten doen van ons drietjes. Een kadootje van een heeeeeeeeel lief vriendinnetje. Tobias, mijn kleine lief van tien maanden, was een zeer professioneel model en heeft genoten van alle aandacht. We kregen ze op een schijfje en nu willen 1 foto graag prominent ophangen in de woonkamer. EEn foto van Tobias waar in hij in de paarse hei ligt met zijn vriende Tommie de beer. Helemaal senang .. :) Dat kwam direct in me op! Ik ga je liken via mijn vriend zijn facebook (Versteegen), ik ben namelijk facebook-loos, en wacht met spanning af. Dank voor je leuke site en hele gezellige feestdagen voor je gezinnetje!
 7. Sas
  Wat een mooi concept en wat een erg mooie foto heb je gekozen.
 8. Superleuk winactie. Ik doe mee. Foto van mijn nichtje en mijn zoon samen spelen. Leuk voor hun later
 9. succes met je winactie. Het ziet er mooi uit!

Leave a comment