Sinterklaas op de crèche!

Wat een feest!
Vandaag voor het eerst met Noah bij de Sint geweest!
Hij kwam naar de crèche op zijn groep,
en stond met al zijn pieten op de stoep.
Wie is die man in het rood,
moet ik echt op schoot?
Vooruit, met mama samen durf ik wel!
Mijn juffies dansen een rondje, wat een gek stel!
Buiten staat dan ineens een pietenband,
Ik geloof toch dat iedereen die Sint wel kent.
Dansen, zingen en springen
al die dingen..
Ik kruip nog lekker even bij mama in haar nek,
Sinterklaas is gezellig, maar het blijft een beetje gek. 😉
Lieve lezers,

Bij deze wil ik jullie alvast heel veel plezier wensen met jullie kleintjes vanavond voor het Sinterklaasfeest! Dat het maar een heerlijk avondje mag worden. 🙂 Met veel gezelligheid, kaarsjes aan, cadeautjes, warme choco, thee en natuurlijk pepernoten, taaitaai en wat de Sint en zijn pieten ook maar mee hebben gebracht. Klik hierboven op pepernoten of taaitaai als je zelf gezellig aan de slag wil met beslag en een heerlijk origineel recept voor dit lekkers.

Wij houden het vanavond klein met ons drietjes, een minipakjesavond. En jullie? Hoe pakken jullie het aan? Ik ben benieuwd. 🙂

Liefs!

Chantal

PS: O ja, ben je nog op zoek naar een cadeautje? Voor vanavond redt de Sint het niet meer, het is zo druk, maar wie weet maakt de Kerstman je gelukkig. Waag een kansje met deze leuke dierentuin winactie!

PPs: Wil je meer weten van ons leventje? Volg ons dan ook op Instagram! We zijn ook te vinden op FacebookBloglovin en Twitter. Gezellig je daar ook te ontmoeten!  🙂

2 Responses

  1. Wat is Sinterklaas toch een leuk en gezellig feest! Jij ook een fijne pakjesavond gewenst.
    • Jaaa, vind ik ook en nu met Noah weer een heerlijk excuus om er even helemaal in te duiken. ;-) Hoop dat je een gezellige avond hebt gehad met de Sint en je gezin. :-)

Leave a comment