Mamaluv kinderlabel (met winactie!)

 • kroeldoekje mamaluv
 • knuffel poes mamaluv zelfgemaakt
 • knuffel dino dinosaurus mamaluv zelfgemaakt
 • knuffel pop meisje roze mamaluv zelfgemaakt
 • knuffel pop meisje roze mamaluv zelfgemaakt
 • poppenbed pop dekbed
 • poppenjurk
 • knuffel uiltje voor aan de maxi-cosi
 • knuffel uiltje voor aan de maxi-cosi
 • vlinder doek naam geboorte cadeau
 • naamslinger geboorteslinger

Via een vriendin van mij hoorde ik over Mamaluv, een klein en heel persoonlijk kinderlabel. Mamaluv is opgezet door Denise Singeling en haar buurvrouw Bianca van Wissen. Ze delen dezelfde passie, zowel voor hun kids als de naaimachine. 😉 En die passie stoppen ze in hele lieve knuffeldoekjes en knuffels om mee te knuffelen. Met hetzelfde plezier maken ze naamslingers en naambordjes om de babykamer mee te versieren. Zelfs poppen voor de echte poppenmoedertjes, boxzakken en hele lieve uiltjes à la 'mama kwijt' om aan de maxi-cosi te hangen. Ik hou echt van die kleine initiatieven die uit het hart zijn gestart. Daar herken ik mezelf in met mijn blog. Ik geef er daarom ook graag wat aandacht aan hier op Mamazing.

Origineel kraamcadeau

Het extra leuke van dit soort kleine start-ups vind ik het persoonlijke karakter. Alles maken de twee dames op aanvraag. Niks geen overvol magazijn. Het is origineel en vaak een stuk goedkoper ook nog dan alles wat je koopt bij de grote massa webwinkels. Daar vind je zoiets niet. Je kan via de Facebookpagina van Mamaluv of via hun online marktkraam op slimmemama.nl heel gemakkelijk iets bestellen dat echt bij jou of jouw kindje past of dat van een vriendin natuurlijk. Ideaal voor een gepersonaliseerd kraamcadeau bijvoorbeeld. Dus als je zelf een leuk idee hebt, waarvan de uitvoer meer tijd of creabea genen vereist dan je bezit, ben je bij Mamaluv aan het juiste adres. 😉 Zo is het maxi-cosi uiltje ook ontstaan. Een collega van Denise had gevraagd of Denise van de label uil die ze al een keer gemaakt had een maxicosi/ kinderwagen hanger kon maken. Via mond tot mond reclame bleek het uiltje een groot succes en ik mag er eentje weggeven! Leuk hè?

Winactie

Wil je zo'n schattig uiltje winnen voor aan de maxi-cosi van jouw kindje of juist als cadeautje voor iemand anders? Doe dan gezellig mee met deze Mamaluv winactie. De kleurtjes van het uiltje mag je zelf uitkiezen, zodat hij helemaal custom made is. 🙂

Om mee te doen, doe je het volgende:

1. Like de Facebookpagina van Mamazing

2. Like de Facebookpagina van Mamaluv

3. Laat in een reactie op dit bericht of bij de winactie op de Facebookpagina van Mamazing weten waarom jij zo graag dit uiltje zou willen winnen.

Veel succes!

Ps: de winactie loopt tot 19 november, op 20 november 2014 maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina van Mamazing! De winnaar wordt bepaald door middel van een loting en ontvangt een persoonlijk bericht van mij hierover.

No Comments Yet.

Leave a comment

CommentLuv badge