Hema bewaarbakjes are the best!

Nu Noah vast voedsel begin te eten, ben ik enthousiast aan het koken en pureren geslagen. Maar om dat nou iedere avond na werk ook nog te doen als het al spitsuur in huis is? Liever niet! Ik kook dus één à twee keer per week voor Noah en dan vries ik het in. Van broccoli tot zoete aardappel en pompoen.

Aan het begin zat ik te klooien met borstvoedingszakjes van Lansinoh. Dat had ik gezien op de website van Babycentre. Het leek me een goed idee, omdat er ook maatstreepjes op de zakjes staan en je kan er per keer opschrijven wat erin zit. Maar zonder te knoeien kreeg ik mijn pureetjes er niet in en de zakjes zijn ook best aan de prijs als je dit vaker wil gaan doen. Gewone diepvrieszakjes zijn een goedkopere optie natuurlijk, zonder maatstreepjes, dat wel.

Zelf ben ik nu overgestapt op simpele bewaarbakjes van de Hema. Je vind ze voor €2,90 (per twee stuks) op de keukenafdeling. Er kan voldoende in voor een goed hapje, je kan de bakjes opwarmen in de magnetron, ze zijn in te vriezen en daarmee dus ook nog recyclebaar! Wat wil je nog meer? Ik vind ze ideaal in gebruik, omdat ze ook meteen als 'bordje' kunnen dienen. Thuis doe ik het wel over in een gezellig Bert of Ernie schaalje, just for the fun of it. Maar als Noah uit logeren gaat of even bij opa en oma blijft rond etenstijd, dan maak ik het ze meteen gemakkelijk met een kant-en-klare hap uit dit bakje.

No Comments Yet.

Leave a comment